Culinaire wandeltocht door Shibuya in de avond

3 h
Te voet
’s Nachts
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
U ontmoet uw gids om 16:20 uur op het Hachiko Square bij het beroemde Shibuya Crossing. Hoewel deze beroemde wijk in Tokio vooral bekendstaat als een hub voor Japanse cultuur en mode, zult u snel ontdekken dat de wijk onder lokale inwoners net zo'n beroemde reputatie heeft vanwege het eten.

Sla de dure toeristische restaurants over en volg in plaats daarvan uw gids te voet naar eetgelegenheden in Shibuya die verborgen liggen in de achterstraatjes en die vaak door de bewoners van Tokio worden bezocht.

Terwijl u ontdekt en snackt, krijgt u de kans om Japanse favorieten zoals 'yakitori' met Kobe-rundvlees of Wagyu-rundvlees (barbecuespiesen), takoyaki uit Osaka, okonomiyaki uit Hiroshima, verschillende soorten sushi en zelfs een taiyaki-dessert te proberen. U kunt ook een depachika bezoeken, een typisch Japanse ondergrondse foodhall gehost in de kelder van een van de vele warenhuizen van het land. Een gratis drankje helpt u de verschillende snacks weg te spoelen.

U eindigt uw trip bij uw oorspronkelijke beginpunt met een volle maag en nieuw inzicht in de Japanse eetcultuur.
Inclusief
  • Plaatselijke gids
  • Eén drankje inbegrepen
  • 10 verschillende gerechten bij 5 eetgelegenheden
  • Dessert inbegrepen
Niet inclusief
  • Fooien (optioneel)
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullend
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene. Een kopie van de paspoortgegevens is verplicht voor kinderen van 10 jaar en ouder.
  • Geef specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
  • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen.
  • Neem contact op met de tourorganisator voor boekingen van één persoon
  • Het wordt aangeraden om tot de laatste stop water te blijven drinken om de smaak in uw mond te neutraliseren
  • Kinderen op deze tour krijgen de kipspiesjes in plaats van de spiesjes met rundvlees.
Kenmerken
Toerisme
85% Eten
80% Cultureel
60% Origineel
45%