1 h
Les
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Gedurende 1,5 uur leert u de pasta maken en verkent u een scala aan pastasoorten, zoals tagliolini, fettuccine, tagliatelle, pappardelle en maltagliati.

Wanneer de zelfgemaakte pasta klaar is, gaat u aan tafel zitten voor een vier-gangen lunch of diner met Italiaanse lekkernijen, zoals klassieke bruschetta, saltimbocca alla romana, een gerecht van kalfsvlees gewikkeld in prosciutto, gehaktballetjes met tomatensaus, seizoensgroenten, en tiramisu, allemaal geserveerd met een glas Prosecco en een glas wijn. U bent slechts enkele stappen verwijderd van de bekendste Romeinse monumenten, ideaal voor een ontspannen wandeling na de lunch (of na het diner).

  • Eigen werkplek voor iedere deelnemer, inclusief het programma op hout, een schort en een deegroller.
  • Theoretische en praktische les over de werking van het deeg, van de voorkeursingrediënten tot het maken van de verschillende soorten pasta ( bijv. Fettuccine).
  • Lunch of diner.
Inclusief
  • Pasta maken met een chef-kok in het Engels
  • Flesje water
  • 1 glas prosecco
  • 1 glas wijn
  • 1 glas limoncello of koffie
  • Menu:
  • Bruschetta met tomaten
  • Pasta met saus naar keuze
  • Gehaktballetjes en saltimbocca in Romeinse stijl
  • Tiramisù als dessert.
Niet inclusief
  • Bestellingen zijn à la carte
Aanvullend
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
  • Als u vegetarisch wilt eten, dient u dit ten tijde van de boeking aan te geven
  • Geef specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
  • Rolstoeltoegankelijk. Als u rolstoelgebruiker bent, vermeldt u dit tijdens het boeken
Kenmerken
Eten
90% Cultureel
85% Toerisme
85% Origineel
60%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties