Leer Franse macarons maken in Parijs

3 h
Les
Over deze activiteit
Onder het toeziend oog van uw gastheer of -vrouw, een Franse patissier, ontdekt u in een privéappartement in het hart van Parijs het culinaire geheim achter de heerlijke macarons aan de hand van het recept van de beroemde Franse patissier Pierre Hermé. De dubbele macaron, twee koekjes aan elkaar geplakt met ganache (vulling), werd in 1930 voor het eerst gemaakt door Maison Ladurée, een legendarische Parijse patisserie. Tegenwoordig zijn de kleurrijke macarons in alle patisserieën van Parijs te vinden. Deze typisch Franse delicatesse is onweerstaanbaar lekker!
Uw drie uur durende workshop macarons maken wordt gehouden in een privékeuken met alledaags keukengerei, zodat u de macarons ook thuis kunt maken. Uw groep kan kiezen uit twee van de volgende smaakopties: chocolade, citroen, framboos met tonkaboon, kokos met melkchocolade of koffie.
Aan het eind van de workshop neemt u een doos macarons en het recept mee om thuis met uw vrienden te delen (of voor uzelf te houden!).
Inclusief
  • Professionele Franse chef-kok als uw gastheer
  • Gebruik van schort en kookgerei
  • Kookles voor kleine groepen (maximaal 8 personen)
  • Neem een doos met zelfgemaakte macarons mee
  • Een kopie van het recept om te delen met je vrienden thuis (of blijf helemaal voor jezelf!
Niet inclusief
  • Fooi
  • Hotel ophalen en wegbrengen
Aanvullend
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging, tenzij u binnen 2 dagen vóór de dag van de reis boekt. In dit geval ontvangt u (afhankelijk van beschikbaarheid) binnen 48 uur een bevestiging
  • Minimumaantallen zijn van toepassing. Er is een mogelijkheid tot annulering na bevestiging als er niet genoeg passagiers zijn om aan de vereisten te voldoen of te veel passagiers in één boeking die de klas zou overboeken. Als dit gebeurt, krijgt u een alternatief of volledige restitutie aangeboden
Kenmerken
Toerisme
95% Eten
85% Cultureel
85% Origineel
50%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties