Variable
E-Ticket
Over deze activiteit
Spanjaarden gaan meestal naar Spaanse tapasbars met vrienden of collega's om iets te eten met een drankje, het idee is om te doen wat Spanjaarden doen, naar verschillende tapasbars gaan en hun drankjes en tapas proberen, dat noemen de Spanjaarden het "Voorgerecht" of Aperitive ".
De tour begint om 12.30 of 19.00 uur bij het standbeeld van de beer en de aardbeiboom (Puerta del Sol), een van de meest emblematische gebieden van Madrid. De eerste stop is een ham-winkel waar we hun specialiteit proberen, El Jamón Ibérico (de Iberische ham) . Hier zult u ontdekken hoe belangrijk varkensvlees is voor de Spaanse cultuur.Vervolgens bezoekt u plaatsen als Puerta del Sol en Plaza Mayor. Daarna bezoekt u een van de kleurrijkste buurten van Madrid, La Latina, ontmoetingsplaats van veel lokale inwoners in het weekend. Hier stop je op twee plaatsen, waar je de Spaanse omelette, gefrituurde kabeljauw (typische tapa uit Madrid), kroketten, ansjovis in azijn, of Bravas, padronpeper, enz. Zult proberen, volgens de tapasbars waar we die dag naartoe gaan.
Alle producten die we gaan proberen zijn van de hoogste kwaliteit, tapasbars geselecteerd voor de beste smaakpapillen.
Kenmerken
Toerisme
85% Cultureel
65% Eten
50% Origineel
15%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties