Kookcursus pizza en ijs in Toscaanse boerderij vanuit Florence

5 h
Populair
Les
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Na de ontmoeting met uw professionele chef-kok in het centraal gelegen kantoor 15 minuten vóór uw geselecteerde start om 14:30 of 17:00 uur, wordt u rechtstreeks vervoerd naar een prachtig landgoed in de heuvels boven Florence, waar u de volledige Italiaanse ervaring krijgt.
Na aankomst kunt u genieten van het mooie uitzicht over het prachtige landschap terwijl u proeft van de traditionele 'bruschetta' en geniet van een glas Chianti-wijn. U leert meer over de cultuur achter Italië's meest beroemde voedsel: pizza en ijs.
Dan is het tijd om zelf aan de slag te gaan. De professionele chef-kok zal u de kunst van het maken en kneden van deeg leren en u alle tips geven zodat u thuis eenvoudig hetzelfde resultaat krijgt en indruk maakt op uw vrienden en familie.
Vervolgens wordt het tijd om creatief te worden met het gebruik van de ingrediënten uit de eigen moestuin. U kunt kiezen uit de vele toppings die geliefd zijn bij de Italianen. De pizza wordt gebakken in een houtoven om de traditionele smaak te creëren. U zult met trots van uw pizza met wijn of bier genieten.
De pret gaat door als u vervolgens speciale technieken leert om uw eigen gelato te maken. U zal een romige gelato met unieke toppings en sauzen maken en de chef-kok zorgt ervoor dat u voldoende inzicht krijgt om thuis te kunnen experimenteren.
Na deze bevredigende en spannende ervaring verlaat u het landhuis met prachtige herinneringen die u meeneemt naar huis. Ter afsluiting wordt u teruggebracht naar het oorspronkelijke vertrekpunt, ongeveer vijf uur na vertrek.
Inclusief
  • Vervoer per minibus met airconditioning
  • Professionele chef
  • Driegangenlunch of -diner (afhankelijk van de geselecteerde optie)
  • Wijn en bier
  • Recepten
  • Kookdiploma
Niet inclusief
  • Fooi
  • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullend
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Minimumleeftijd 7 jaar
  • Helaas kan niet voldaan worden aan verzoeken om glutenvrije alternatieven
  • De minimumleeftijd voor alcoholconsumptie is 18 jaar
Kenmerken
Toerisme
95% Cultureel
85% Eten
80% Origineel
60%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties